Лайм

Після переїзду в Канаду принц Гаррі і Меган Маркл вперше з'явилися разом на публіці: фото

Меган в стильній сукні від Вікторії Бекхем зізналася, що повертатися в Лондон завжди приємно

Принц Гаррі і Меган Маркл прикрасили дощовий лондонський вечір яскравою появою на церемонії Endeavour Fund Awards. Світський вихід став для пари першим за часів їхньої відмови від королівських повноважень в січні, пише The Sun.

Фото: Getty Images

"Дуже приємно повернутися", - сказала Маркл, яка з січня перебувала в Канаді з 10-місячним сином Арчі. Для урочистого заходу вона обрала блакитну сукню Victoria Beckham ($ 1 285), клатч Stella McCartney ($ 1 108) і темно-сині човники Manolo Blahnik ($ 650).

Попереду у пари напружений графік у рамках їхнього останнього туру в якості старших членів королівської родини. Вони мають з'явитися на музичному фестивалі Маунтбеттен в Альберт-Холі, а також на святкуванні Дня Співдружності в у Вестмінстерському абатстві, де Меган вперше після Мегзіта побачить королеву Єлизавету, принца Вільяма і Кейт Міддлтон. Вільне життя Гаррі і Меган почнеться лише 1 квітня.

Фото: Getty Images

"Можливість служити Королеві і Країні - це те, чим ми по праву пишаємося і що ніколи не залишимо. Служив одного разу - служиш завжди!" - сказав Гаррі.

  • Раніше Девід Бекхем заступився за рішення принца Гаррі почати нове життя далеко від Букінгемського палацу. Батько чотирьох дітей цілком підтримав бажання друга захистити дружину і сина від атак жовтої преси.
  • Після відмови від королівських повноважень принц Гаррі не хоче використовувати титул. На офіційній зустрічі він попросив називати його "просто Гаррі".

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях