Лайм

Віталій Козловський в день свого народження запропонував фанам порахувати козликів - обіцяє подарунок

Сьогодні співакові виповнюється 35 років

У п'ятницю, 6 березня, свій день народження відзначає Віталій Козловський - співакові виповнюється 35 років. З нагоди свята іменинник написав вірш, а також влаштував для шанувальників невеликий конкурс.

Козловський зробив яскравий колаж і розмістив його в своєму Instagram. На святковому фото зображений сам співак, навколо якого розташувалися смайли, кульки, тортики та інші атрибути свята. Також на знімок Віталій додав тварин, в тому числі й козликів. Тому, хто знайде останніх, співак обіцяє зробити подарунок.

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Vitaliy Kozlovskiy (@vkozlovskiy)

"Напишіть, скільки бачите на фото козликів. За восьму правильно пораховану відповідь - подарунок. Приватне відеопривітання з 8 березня від Віталія Козловського. PS Сподіваюся, це буде дівчина", - написав іменинник.

Козловський також написав невеличкий вірш, який присвятив своїм фанатам.

Я в цей день,
День свого народження!
Відчув себе таким багатим.
Моє багатство
Не матеріально.
Воно лише в тому, що ви зі мною, друзі.

  • Раніше телеведуча і зірка проекту "Холостяк" Рамін Есхакзай раптом вирішила розкрити справжню причину розставання з українським поп-виконавцем Віталієм Козловським.
  • Віталій Козловський зізнався, що інтимна близькість для нього має велике значення. А також відверто розповів, який він в ліжку.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: ЛаймЗірки