Лайм

Вагітна Кеті Перрі розповіла про смерть близької людини

Співачка назавжди попрощалася з улюбленою бабусею Енн

35-річна співачка Кеті Перрі, вагітна від Орландо Блума, втратила улюблену бабусю. Про смерть дорогої людини зірка розповіла в Instagram, поділившись зворушливим відео, на якому розповідає вмираючій бабусі про те, що чекає дитину.

"Не знаю, коли душа потрапляє в свій новий транспорт, але якщо є загробне життя з залом очікування приходу і відходу, мій розум задається питанням, чи отримає душа, яка збирається увійти в цей світ, поцілунок в лоб від милої бабусі, яка вчора покинула землю, - написала Кеті. - Моє серце сподівається на це".

Співачка припустила, що душа її бабусі неодмінно поговорить з душею її майбутньої дитини.

"Швидше за все, вона буде саркастичною, скаже дотепний жарт або два... у бабусі, ймовірно, буде келих її улюбленого рожевого вина і наймодніший вид, включаючи коштовності, - написала вона. - Енн Перл Хадсон була бійцем. Вона пережила Велику депресію, виховала трьох дітей, працювала швачкою, робила стрінги для танцівниць в Лас-Вегасі. Вона дарувала доларові чеки в листівках, дозволяла нам їсти її улюблене мигдальне печиво за 99 центів, в той час як ми розпитували її про прихильників, фото яких вона вивішувала на стінах. Вона була чудовою бабусею, і я завжди буду носити частинку її у собі. Коли виходить моя впертість, це Енн. Коли виходить моя справжність, це Енн. Коли у мене з'являється дух бійця, це Енн. Коли виходить мій стиль, це Енн. Нехай вона спочиває в глибокому мирі і поцілує лобик прибуваючій душі, нехай дасть їй знати, що все буде добре, особливо тепер, коли у неї з'явився янгол-охоронець".

Також Кеті опублікувала чорно-біле відео, на якому сидить біля ліжка помираючої і бадьоро розповідає їй про вагітність. "Бабуся, це Кеті. Я знаю, що ти погано себе почуваєш, але я хочу поділитися з тобою радісними новинами. Усередині мене є дитинка. Я вагітна", - говорить співачка, чуйно прислухаючись до реакції бабусі (Щоб подивитися відео, гортайте вправо).

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від KATY PERRY (@katyperry)

  • Кеті Перрі та Орландо Блуму довелося відкласти весілля мрії через коронавірус. 35-річна співачка і 43-річний актор мріяли одружитися в Японії.
  • Співачка Джамала вагітна другою дитиною, але зупинятися не хоче. Співачка розповіла, скільки дітей планує народити.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях