Лайм

Дочка Стівена Спілберга розповіла, як справляється з алкоголізмом після арешту

Скандальна Мікаела Спілберг намагається впоратися зі згубною залежністю

Дочка режисера Стівена Спілберга, заарештована на початку березня за напад на нареченого, оголосила, що по завершенні 12-годинного затримання зав'язала з алкоголем, пише Page Six.

"Тільки що відсвяткувала тиждень тверезості, - написала 23-річна Мікаела Спілберг в Instagram. - Пошліть мені енергію добра і любові, і я спробую втілити це в життя. Я дійсно намагаюся поліпшити відносини зі своїм тілом, стежу за безпекою і проявляю щиру обережність в тому, що мене стосується".

Мікаела Спілберг з 47-річним нареченим Чаком Панкоу Фото: @peacemakerdarts в Instagram

Спілберг, яка нещодавно оголосила про початок кар'єри в порно, заарештували за напад на 47-річного нареченого, професійного гравця в дартс Чака Панкоу. Вона провела 12 годин у в'язниці Нешвілля за звинуваченням в побутовому насильстві, а потім вийшла під заставу в $ 1000. Сам Панкоу сказав The Sun, що в їхній сварці "ніхто не постраждав", і він не хоче, аби справа продовжувалась. "Ми обидва в порядку. Це було величезна непорозуміння. Зараз вона вдома", - сказав він таблоїду.

Знаменитий режисер і його дружина Кейт Кепшоу удочерили Мікаелу в дитинстві. Дівчина відчувала складності в адаптації до нового життя, страждає від біполярного розладу і алкоголізму, який ледь її не знищив.

  • Раніше Бен Аффлек розповів про алкоголізм і зруйнований шлюб. Залежність і психічні розлади оточували актора все життя, і досі він намагається вийти із замкнутого кола.
  • Бред Пітт поділився ставленням до алкогольної залежності. Актор розповів про зміни в житті і поскаржився на засуджуюче суспільство.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях