Лайм

Обличчя найбільшої сили: модель Ешлі Грем поділилася емоційним фото своїх пологів

Народження сина Грем називає своїм найбільшим досягненням

Плюс-сайз модель Ешлі Грем народила первістка в кінці січня, і тепер в її Instagram з'являється все більше чесних фотографій материнства. Зірка подіумів і модних обкладинок не приховує, що життя молодої мами далеке від глянцевих картинок, тому показує в своєму блозі фігуру після пологів, годує грудьми на публіці і змінює підгузники прямо в супермаркеті.

В честь 8 березня Грем поділилася з 10 млн фоловерів своїм фото під час пологів. "Це обличчя моєї найбільшої сили, - написала модель. - Найбільший біль, який я коли-небудь відчувала, і найбільше досягнення, яке у мене було".

Фото: @ashleygraham в Instagram

32-річна модель підкреслила, що Міжнародний жіночий день - привід чествувати свої сильні сторони. "Не зважаючи на всі труднощі і випробування, які ми всі відчували як жінки, ми також сильні, впливові і здатні досягти величі", - написала вона.

Фото, на якому Грем кричить від болю, зібрало сотні тисяч лайків і захоплених коментарів. "Сильна, красива і безстрашна, - пишуть фанати. - Прекрасне фото, повне сили".

Нагадаємо, що Ешлі Грем народжувала вдома, разом із чоловіком, акушеркою і доулою. Пологи зайняли 6 годин і пройшли без ускладнень.

  • Модель Ешлі Грем показала чесні наслідки пологів, і вони далекі від ефектних фото в купальнику. Її тіло дійсно змінилося після народження первістка.
  • Раніше Ешлі Грем показала, як годує дитину грудьми в кафе. Фото набрало 1,19 млн лайків і розділило фанів на два табори: одні подякували знаменитості за підтримку права жінок годувати грудьми на публіці, інші виступили проти годування на людях.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime , щоб нічого не пропустити.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: ЛаймЗірки
Теги: Ешлі Грем

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях