Лайм

Не думала, що буде так важко: Ірина Горова прокоментувала розпад "Время и Стекло"

Дует розпався після 10 років творчості

Популярний український гурт "Время и Стекло" оголосив про розпад. Ця новина стала справжнім шоком для шанувальників і колег дуету. Не змогла стримати емоцій і Ірина Горова, со-продюсер центру MOZGI Entertainment.

Колишня дружина Потапа написала в Instagram емоційний пост, в якому зазначила, що за 10 років вони стали не просто командою, а справжньою родиною.

Фото: instagram.com/gorovaya_irina

"Надя, Льоша .. Якщо чесно, дуже важко підібрати слова .. правильні слова. Для мене ви не просто гурт - ви друзі, ви команда, ви частина родини, - пише Горова. - Мені сумно. Я не думала, що буде так важко - на зйомках кліпу "Назавжди ніколи", коли ми дивилися всі ці архівні кадри - на мене знайшла така ностальгія .. скільки всього було за ці 10 років! Я вас дуже люблю!".

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Gorovaya Irina (@gorovaya_irina)

Рішення гурту прокоментували й інші відомі українці.

"Ви неймовірні молодці!!! 10 річна історія, результат, якої чітко показує, що все було зроблено правильно, попереду стільки прекрасного, новий приголомшливий етап", - написала Ірина Демічева, дружина MONATIK'а.

А ведучий програми "Слава +" Слава Дьомін зазначив, що Надя і Позитив все зробили правильно. "Закінчувати треба на піку. Щоб був приємний післясмак. Молодці!", - написав він.

Нагадаємо, що 10 березня "Время и Стекло" випустили кліп на пісню "Назавжди ніколи", а ролик позначили як "Час минув". Фанати тут же запідозрили недобре і закидали гурт запитаннями. Надя Дорофєєва та Позитив вирішили довго не мучити своїх шанувальників і вже наступного дня зробили офіційну заяву. Музиканти оголосили про те, що припиняють свою діяльність і анонсували прощальний тур.

  • Восени минулого року гурт "Время и Стекло" отримав іменну табличку, яка розташувалася на київській "Площі зірок" у ТРЦ "Гулівер".
  • Читайте також на theLime, як Ірина Горова розповіла, що гврт "Время и Стекло" не завжди був таким успішним, як сьогодні. Спочатку проект виявився провальним і був на межі закриття.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: ЛаймЗірки

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях