Лайм

Сергій та Сніжана Бабкіни розповіли про стан сина після реанімації

За словами батьків, Артур вже йде на поправку

На початку березня старший син Сергія та Сніжани Бабкіних потрапив в реанімацію - лікарі діагностували у Артура запалення легенів з ускладненнями. Кілька днів хлопчик провів у палаті інтенсивної терапії, а 10 числа був переведений в стаціонар.

Про це зіркові батьки розповіли на своїх сторінках в Instagram. Бабкіни опублікували фото хлопчика з лікарні і поділилися, що Артур вже йде на поправку.

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від snezhana_babkina (@snezhana_babkina)

"У нас чудові новини! Зараз нас переводять з реанімації в стаціонар! Артусіку вже набагато краще! Спасибі вам за підтримку і мільйон добрих повідомлень", - написала Сніжана.

Музикант також поділився знімком з лікарняної палати і написав: "Артуру Сергійовичу вже настільки добре, що сьогодні він переходить в стаціонар. Я щасливий. Чарівний день". У пості Бабкін також висловив подяку всьому медичному персоналу і шанувальникам, які підтримували сім'ю в непростий час.

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Sergey Babkin.5nizza.Musician. (@Babkin_official)

Нагадаємо, що Сергій та Сніжана Бабкін виховують трьох дітей: Артура (13 років), Веселіну (9 років) і Єлисея (8 місяців). Також у музиканта є син Ілля від першого шлюбу.

  • Раніше Сніжана Бабкіна відреагувала на критику своєї фотографії в Instagram. На знімку дружина артиста годує грудьми маленького сина Єлисея. У кадр також потрапили коти зіркової пари: один сидить на руках у танцівниці, інший - на столі.
  • 18 лютого молодшому синові Сергія та Сніжани Бабкіних виповнилося 8 місяців. На честь маленького свята танцівниця вирішила поділитися першими досягненнями Єлисея.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях