Лайм

Дружина Володимира Остапчука розповіла, чому затягується їх розлучення

Колишні кохані виховують двох неповнолітніх дітей

Володимир Остапчук та Олена Войченко публічно оголосили про розрив ще восени минулого року. Однак до сих пір їх шлюб офіційно не розірваний.

Уповільнюють розлучення неповнолітні діти подружжя - дочка Емілія та син Еван-Олександр, якому цього місяця виповниться два роки. Про це розповіла дружина телеведучого в інтерв'ю програмі "Зірковий шлях".

Фото: instagram.com/vova_ostapchuk

"Потрібно домовитися з питань спілкування з дітьми, утримання дітей, хто буде фізично з ними, де вони перебуватимуть, хто буде фінансово яким чином їх підтримувати, - говорить Олена. - На жаль, Володимир тут не хоче ніякої офіційної відповідальність брати на себе в ніякому плані. Тому, напевно, або це вирішить суд, або дай бог, людина дійде до якогось розумного висновку".

Дружина Остапчука зазначила, що у її колишнього немає часу на дітей, а якщо Володимир і дзвонить їм, то тільки щоб сказати, що він зайнятий.

Фото: instagram.com/vova_ostapchuk

  • Нещодавно дружина телеведучого Олена Войченко дала відверте інтерв'ю, в якому розповіла про численні зради Володимира Остапчука, звинуватила його в байдужості до дітей і поскаржилася на нерегулярні виплати.
  • У відповідь на Володимир Остапчук розповів свою версію конфлікту в його родині.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime , щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях