Лайм

Що якби герої "Друзів" зустріли себе молодих: 5 кумедних фото до перезапуску серіалу

Актори змінилися, але не розгубили чарівності і харизми

Голландський художник Ард Гелінк створив серію портретів, на яких поєднав акторів серіалу "Друзі" в молодості і сьогодні. Знімками майстер фотошопу поділився в своєму Instagram, викликавши у публіки справжній захват напередодні виходу нового епізоду ситкому.

Весь акторський склад "Друзів" підтвердив свою участь у спеціальному випуску шоу в лютому 2020 року. Він буде доступний для перегляду на новому стрімінговом сервісі HBO вже в травні.

Серіал "Друзі" налічує 10 сезонів, які виходили в період з 1994 по 2004 рік. Фанати вимагали возз'єднання п'ятірки друзів з моменту його закінчення, проте продюсери шоу не мали наміру повертати його до життя.

На фотографіях Арда Гелінка зображені "колишні" і сучасні версії Метта Леблана (Джої), Девіда Швіммера (Росса), Меттью Перрі (Чендлер), Лізи Кудроу (Фібі), Кортні Кокс (Моніка) і Дженніфер Еністон (Рейчел).

Ард Гелінк ділиться з користувачами мережі майстерними фото знаменитостей, на яких фанати можуть оцінити їхню трансформацію. На його аккаунт в Instagram підписані 243 тис. чоловік.

  • Кортні Кокс привітала Дженніфер Еністон з днем народження забавною пародією. Актриса не полінувалася знайти перуку, в точності повторює зачіску подруги.
  • Тренер 50-річної Дженніфер Еністон розкрив секрет її стрункої фігури. Ви і так про це здогадувалися, вся справа в самому способі життя голлівудської зірки.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: ЛаймЗірки

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях