Лайм

Український співак закликав не панікувати через коронавірус і закупився гречкою

Співак вирішив підстрахуватися в одному з супермаркетів Києва

Поки українські селебріті закликали співгромадян не панікувати через епідемію коронавірусу, співак Віталій Козловський закупився гречкою. Як зазначив артист в особистих Інстаграм-сторіз, тепер паніка йому не страшна.

Підстрахувавшись в одному з супермаркетів, співак вирішив приєднатися до "колег по цеху" і теж записав звернення до фоловерів, у якому закликав не панікувати, але запасатися продуктами.

"Хочеться вірити, що вся ця історія з коронавірусом фейкова, дуже хочеться. Але про всяк випадок запасіться їжею", - порадив Козловський. На відео артист показав, як купує гречку, масло, сосиски, напої та інші продукти першої необхідності.

Нагадаємо, 11 березня Кабінет міністрів України прийняв рішення про введення по всій країні режиму карантину через загрозу поширення коронавіруса. Карантин триватиме з 12 березня по 3 квітня.

  • Раніше вагітній Кеті Перрі та її майбутньому чоловікові Орландо Блуму довелося відкласти весілля через коронавірус. 35-річна співачка та 43-річний актор мріяли одружитися в Японії.
  • Зйомки фільму "Місія нездійсненна 7" з Томом Крузом скасували через коронавірус в Італії. Бойовик мали були знімати в Венеції, але в місті заборонили всі громадські заходи.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях