Лайм

MARUV випустила перший кліп під своїм альтер-его Shlakoblochina - фани радять вантажити на Pornhub

Відео знято в рожевих тонах

MARUV від імені сайд-проекту Shlakoblochina презентувала кліп на трек "Новая сила киски". Співачка, яка стала популярною завдяки своєму епатажному образу і сміливим хореографічним номерам, на цей перевершила саму себе. У новому відео багато відвертих моментів, а в деяких місцях - вульгарних.

Прем'єра ролика відбулася в п'ятницю, 13 березня, на YouTube-каналі артистки. Про вихід відео MARUV повідомила на своїй сторінці в Facebook. "Довгоочікувана прем'єра кліпу", - написала співачка.

Фото: facebook.com/MaruvOfficial

Фани артистки відзначили, що кліп викликав у них змішані почуття. Одні пишуть, що все, що було до появи Shlakoblochina - це "інтелігентна провокація", інші назвали відео вульгарним і порадили завантажити на Pornhub, а треті написали, що тепер їм "буде чим зайнятися на карантині".

Нагадаємо, що новий проект Shlakoblochina співачка анонсувала на початку місяця. За словами артистки, нічого спільного з MARUV він не має. "Там немає сенсу. Там просто тупо, весело, смішно і місцями вульгарно", - пояснила співачка.

  • Історія з крадіжкою особистих речей MARUV в Києві закінчилася хепі-ендом. Співачка навіть знялася в невеликому проморолику Нацполіціі.
  • Дивіться, як MARUV нарядила співачку alyona alyona в латекс для спільного фото. Зірки блиснули фігурами в чорних комбінезонах.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: ЛаймЗірки
Теги: MARUV, кліпи

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях