Лайм

Тілль Ліндеманн показав нове фото з Чорнобиля - музиканта знову сварять за небезпечні витівки

Позуючи для фото, Ліндеманн знову порушив правила безпечного перебування в Зоні

Лідер гурту Rammstein Тілль Ліндеманн похвалився в Інстаграм новим фото з Чорнобильської зони відчуження. На екскурсію до ЧАЕС музикант вирушив незабаром після яскравого концерту свого сайд-проекту Lindemann в Києві.

На свіжому знімку Ліндеманн позує всередині градирні неподалік від станції. І все б нічого, от тільки музикант знову порушив правила безпечного перебування в Зоні, адже сідати на землю там строго заборонено. У коментарях під знімком вокалісту нагадали про можливі небезпечні наслідки таких витівок.

Фото: instagram.com/till_lindemann_official

"Тілль, ти точно з глузду з'їхав", "А обов'язково було сідати на землю?", "Красунчик, там місцями до двох тисяч мікрорентген шкалить. Чудове місце, щоб посидіти", - коментують знімок музиканта.

В іншому ж фоловерів Ліндеманна в Інстаграм вже нічому не дивуються. Адже до цього музикант побував у Прип'яті, і вирішив не просто сфотографуватися поруч з атракціонами в центрі міста, а проїхатися на одній з каруселей.

  • Читайте також на theLime, як Тілль Ліндеманн вирішив підзаробити на галасі навколо коронавируса. Оригінального музикант нічого не вигадав, та фани все одно у захваті.
  • Після виходу відео Till The End уважні фани помітили у Тілля Ліндеманна дивне тату. Поки про його значення шанувальники музиканта можуть лише здогадуватися.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: ЛаймЗірки

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях