Лайм

Я панікував: Деніел Редкліфф розповів, чому напивався на зйомках "Гаррі Поттера"

Думки про майбутнє і глузування людей не давали молодому акторові спокою

Деніел Редкліфф зізнався, що причиною його юнацьких проблем з алкоголем стали переживання про те, як складеться життя після закінчення франшизи "Гаррі Поттер". Актор, який кілька років зловживав спиртним, розповів про це в ефірі BBC Radio 4.

Фото: @ daniel9340 в Instagram

"Спочатку я думав, що погано, якщо я вийду і нап'юся. Я боявся підвищеного інтересу, адже це не просто п'яний хлопець, це: "О, Гаррі Поттер напився в барі", - згадує Редкліфф. - Це викликало у людей трохи глузливий інтерес. Їх це веселило. Щоб впоратися з цим, я пив більше, сильніше напивався, і так тривало кілька років".

За словами Деніела, найбільше він пив перед виходом останнього фільму "Гаррі Поттер і Дари Смерті", оскільки майбутнє здавалося йому невизначеним: "Я панікував, не знав, що робити далі - мені було недостатньо комфортно залишатися тверезим".

"Думаю, що величезна проблема для багатьох людей полягає в тому, що вони потрапляють в таку ситуацію, починаючи працювати в 10 років. Кілька років вони цьому віддаються, а потім перестають цим насолоджуватися. Вони є годувальниками для своїх родин, багато людей покладаються на те, що вони продовжать виконувати цю роботу, і вони відчувають тиск, - пояснив він. - Ви також можете просто побачити, як люди вживають наркотики та алкоголь, тому що це весело, і вони доступні, і це здається гарною ідеєю, і навколо ніхто не говорить про наслідки".

Хоча актор не вважає себе алкоголіком, він все ж визнає, що пияцтво стало для нього проблемою. Після першої спроби в 2010 році, Редкліфф повністю зав'язав в 2013 році. За тверезе життя він дякує підтримці родини і друзям на знімальному майданчику.

  • Раніше Деніелу Редкліффу довелося спростувати повідомлення про те, що він заразився коронавірусом. Кричущий фейк поширювали в соцмережах, де він набрав десятки тисяч кліків.
  • Раніше Емма Уотсон зізналася, що вона незаміжня й щаслива. Актриса розкритикувала стереотипи про 30-річних жінок і розповіла, що думає про сім'ю та дітей.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях