Лайм

Леся Нікітюк, Сергій Притула та інші знаменитості розповіли, як проходить їх карантин

Українські зірки дотримуються карантину і закликають до цього шанувальників

Українські знаменитості дотримуються карантину, який ввели по всій країні через загрозу поширення небезпечного коронавирусу. Зірки проводять цей час вдома, в колі рідних та близьких, а також гуляють на свіжому повітрі.

Своїми буднями відомі українці діляться у соціальних мережах. Так, ведучі Нового каналу запустили флешмоб #ЗалішайсяВдома і закликали українців не залишати будинки без нагальної потреби. Тепер Сергій Притула, який постійно зайнятий на зйомках, нарешті може насолодитися спілкуванням з дружиною і дітьми. І навіть приготувати їм обід.

А Леся Никитюк показує, що прогулянка по весняному парку шкоди нікому не принесе. Головне, прийшовши додому, відразу вимити руки.

"Час для найважливішого. Саме зараз ми повинні бути разом. Чути один одного, підтримувати, розуміти, берегти. Час жити", - написав під сімейним знімком Женя Галич, лідер гурту O.Torvald.

Настя Каменських закликає шанувальників використовувати карантин як "міру безпеки і як можливість побути вдома і зайнятися питаннями, на які не вистачало часу в звичайному житті". "Пам'ятайте! Зміни починаються з себе. Якщо кожен з нас буде проявляти усвідомленість і відповідальність - ми швиденько переможемо все віруси", - написала співачка.

Солістка гурту The Hardkiss зізналася, що не може без музики, тому знайшла вихід, як займатися улюбленою справою, не виходячи з дому. "Сьогодні співатиму online. Я музикант. І в такий дивний, складний час я буду робити те, що вмію і люблю, те, що повинна - співати для вас", - написала Юлія Саніна.

Співачка також запросила своїх колег приєднатися до музичного флешмобу і передала естафету Джамалі й Тіні Кароль.

Слава Камінська з гурту "НеАнгели" під час карантину зайнялася переглядом фільмів. "Плани на вечір подивитися фільм "Зараження" 2011 року та "Сімпсони в кіно", - написала співачка.

Вагітна Джамала опублікувала миле сімейне фото, на якому зображена з чоловіком, сином і собачкою Баду. "Можливо, цей час вдома подарований нам, щоб зробити те, на що постійно не вистачало часу?", - зазначила співачка.

Молода наречена Віктора Павлика зізналася, що для неї тритижневий карантин - "випробування ще те". Однак дівчина все ж знайшла способи, як провести час з користю.

"Мої ідеї, як урізноманітнити домашнє життя: навчитися готувати нові страви, можна більш складні, тому що часу вистачає; послухати вебінари на цікаві теми; провести ревізію свого гардероба і не тільки гардероба, а взагалі будь-яких непотрібних предметів в домі; зробити генеральне прибирання. Випрати, погладити; зателефонувати рідним і друзям, з якими давно не базікав; присвятити більше часу Інстаграмму і своїм дописувачам; ну і звичайно кіно і книги ніхто не відміняв", - поділилася Катерина Репяхова.

  • 11 березня Кабінет міністрів України прийняв рішення про введення по всій країні режиму карантину через загрозу поширення коронавирусу. Карантин триватиме з 12 березня по 3 квітня.
  • Українська телеведуча Катя Осадча закликала українців не повторювати помилок жителів Італії, які несерйозно поставилися до епідемії коронавируса, а починати піклуватися про своє здоров'я вже зараз.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime , щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях