Лайм

Любляча і кохана людина: Ванесса Параді зворушливо захистила Джонні Деппа в справі проти Ембер Херд

Колишня дружина не вірить, що Депп здатний на жорстоке насильство

Колишня дружина Джонн і Деппа Ванесса Параді стала на його бік у судовій битві з Ембер Херд, яку 56-річний актор звинувачує в наклепі. Француженка наполягає, що батько двох її дітей не здатний на жорстокість, в якій його звинувачує американська актриса.

Фото: Getty Images

"Я знаю Джонні Деппа більше 25 років. Ми були партнерами протягом 14 років, і ми разом виховали наших двох дітей. Всі ці роки я знала, що Джонні - добрий, уважний, щедрий і ненасильницький чоловік і батько, - цитує заяву Параді видання The Blast. - На знімальному майданчику актори, режисери і цілі знімальні групи обожнюють його, тому що він спокійний і поважає всіх, а також є одним з кращих акторів, яких ми бачили. Мені відомі звинувачення, які Ембер Херд публічно висуває Джонні вже більше 4 років... По своєму особистому досвід за багато років я можу сказати, що він ніколи не був жорстоким і не ображав мене. Ці обурливі заяви дійсно пригнічують, а також завдають шкоди його кар'єрі, тому що, на жаль, люди продовжують вірити в ці брехливі факти".

33-річна Ембер Херд і Депп були одружені з 2015 по 2017 рік. Після того, як Херд заявила, що Депп підіймав на неї руку, в березні 2019 роки актор "Піратів Карибського моря" подав позов на $ 50 млн. На суді Херд стверджувала, що Депп неодноразово бив її, виривав волосся і майже задушив її. Після того, як в 2016 році Херд вперше заявила, що Депп її бив, Параді одразу ж встала на його захист.

"Джонні Депп - батько моїх двох дітей, він чутливий, люблячий і коханий чоловік, і я всім серцем вірю, що ці звинувачення обурлива брехня, - говорила вона. - За всі роки, що я знала Джонні, він ніколи не застосовував до мене фізичного насильства, і це не схоже на людину, з якою я прожила 14 прекрасних років".

Джонні Депп і Ванесса Параді були разом протягом 14 років, з 1999 по 2012 рік. Разом вони виховують двох дітей: 20-річну Лілі-Роуз і 17-річного Джона Крістофера. У 2018 році Параді вийшла заміж за письменника Самюеля Беншетрі.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях