Лайм

Чоловік Регіни Тодоренко зізнався дружині й синові в коханні, але штовхати романтичні промові він точно не майстер

Влад Топалов опублікував фото з найкоханішими людьми

Російський співак Влад Топалов, чоловік телеведучої Регіни Тодоренко, поділився з шанувальниками сімейним знімком, який супроводив освідченням у коханні.

На фотографії, опублікованій в Instagram, зіркове подружжя позують з маленьким сином Михайлом, якого батьки називають на американський манер Майклом. Фото вийшло яскравим, трепетним, що випромінюють теплоту і щастя. А ось зізнання в почуттях - трохи дивним.

Фото: instagram.com/vladtopalovofficial

"За цих двох можу легко вбити. Мені здається, навіть не замислюючись. Коли їх ображають або вони засмучені чимось або кимось .... а саме купою дебілів, які нас оточують, я перетворююся на Халка", - підписав знімок співак.

Нагадаємо, що Регіна Тодоренко і Влад Топалов узаконили свої стосунки 25 жовтня 2018 року. Тоді телеведуча була на останніх місяцях вагітності, тому зіркова пара вирішила просто розписатися.

А галасливе гуляння в колі друзів закохані влаштували влітку 2019 го в Італії. Пишне торжество тривало три дні, після якого пара відправилася в романтичну подорож.

  • Раніше Регіна Тодоренко і Влад Топалов зворушливо привітали сина з днем народження. 5 грудня минулого року Міші виповнився рік.
  • Російський співак Влад Топалов стурбував своїх шанувальників новиною про те, що з початку 2020 року переніс дві операції. Свою публікацію виконавець супроводив знімком, на якому зображений з пов'язкою.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях