Лайм

Хворий на коронавірус князь Монако розповів про перші симптоми інфекції

Альбер II поскаржився на нежить і невелику температуру

19 березня князь Монако Альбер II отримав позитивний результат тесту на коронавірус. Наступного дня 62-річний голова найбільш густонаселеної держави в світі розповів виданню People про свій стан і симптоми інфекції.

Фото: @monacofamilypics в Instagram

"Я почуваюся добре, симптоми схожі на досить м'який випадок грипу. У мене невелика температура, не така вже й погана. Трохи кашляю. У перші дні у мене був нежить, це була перша ознака. Я почувався трохи розбитим, ось і все", - сказав син Грейс Келлі і князя Реньє III.

Батько 5-річних близнюків знає, що вік і слабке здоров'я роблять його найбільш сприйнятливим для ускладнень коронавірусної інфекції.

"Пару років тому я боровся з пневмонією, тому повинен проявити обережність. Це важлива обставина, але ви знаєте, є багато випадків, коли заражаються люди молодше 60 років, - каже він. - Це може вразити будь-яку людину будь-якого віку. Вже кілька тижнів я намагаюся бути обережним, використовую дезінфікуючі засоби для рук і все таке, але це могло статися в будь-який момент. Ти ніколи не дізнаєшся".

Сім'я Альбера, княгиня Шарлін, 5-річні принц Жак і принцеса Габріелла, не проявляють жодних ознак хвороби. Вони проводять час в заміському будинку, поки сам князь перебуває в ізоляції в палаці. Також він повідомив, що пройшов тестування анонімно, тому що не хотів, щоб лікарі ставилися до нього по-особливому.

"Є випадки більш серйозні, їх потрібно було перевірити в першу чергу, тому я не хотів, щоб вони ставили мене на вершину цієї купи, - сказав Альбер. - Дотримуйтесь інструкцій. Не зв'язуйтеся з цим. Цей вірус небезпечний, а поширення дуже серйозне. Він може вразити будь-яку людину будь-якої вікової групи в будь-який час. Ми впораємося з цим. Це займе якийсь час, але кожен має дотримуватись рекомендацій. Так, це неприємно, і так, обмеженість дуже засмучує, але це єдиний спосіб зупинити поширення вірусу".

  • 93-річна королева Єлизавета перебуває в групі ризику тяжкого перебігу коронавирусной інфекції, і лікарі порадили їй перебратися з Лондона до Віндзорського замку.
  • Принц Гаррі і Меган поділилися обнадійливим посланням про коронавірус, але соцмережі їх не зрозуміли. Надихаючу промову пари багато хто сприйняв вороже.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях