Лайм

Колишній репер Серьога теж заспівав про коронавірус і анонсував кліп

Трек отримав назву "Коронавірус"

Білоруський хіп-хоп виконавець Сергій Пархоменко, він же Серьога, він же Поліграф ШарікOFF, як і Потап, не залишив без уваги тему спалаху коронавирусу. Репер записав пісню з однойменною назвою і анонсував вихід кліпу.

Прем'єра пісні "Коронавірус" відбулася на YouTube-каналі музиканта. "Мій Коронавірус зовсім не небезпечний, - одразу попереджає Поліграф. - Він викликає не кашель і підвищену температуру, а бажання жити і радіти життю. І поширювати його не тільки можна, а й треба: я сподіваюся, що по-справжньому вірусним його зроблять слухачі".

Цей трек про кохання відразу до двох дівчат. "Немає згідно телеефіру чуми страшніше, ніж коронавірус. А хто придумав чуму - любов. І що мені робити тепер з нею?", - співає ШарікOFF.

Наразі репер знімає кліп "Коронавірус", який побачить світ вже дуже скоро - 27 березня.

  • Раніше репер Серьога заявив про намір стати громадянином України. За словами музиканта, зараз у нього є посвідка на постійне проживання, яку він отримав ще в 2014 році.
  • Читайте також на theLime, як колишня дружина Серьоги Поліна Ололо звинуватила виконавця у викраденні спільних дітей - Марка і Платона. Жінка стверджує, що музикант забрав синів просто з вулиці і відвіз у невідомому напрямку.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях