Лайм

Джамала чуттєво переспівала хіт Біллі Айліш - фанати в захваті

Співачка показала, чим займається на карантині

Джамала показала, чим займає себе під час карантину, який ввели по всій країні через загрозу поширення коронавирусу. Співачка записує кавери на хіти своїх знаменитих колег, а роликами ділиться зі своєю численною армією шанувальників.

Найчуттєвішим вийшло виконання пісні 18-річної власниці "Греммі" Біллі Айліш - No Time To Die ("Не час помирати"), яка стала саундтреком до нового фільму про Джеймса Бонда.

Джамала записала кавер спільно з саксофоністом Андрієм Чмутом і гітаристом Вовою Шаріковим. Локаціями для зйомок стали власні домівки музикантів. "Кожен записав свій шматочок вдома і потім звели", - розповіла співачка про створення ролику.

"Що можуть робити музиканти під час карантину? Грати музику, яка надихає. Спасибі, що вже завалили мій direct ідеями наступного каверу. Далі буде... No Time to Die, друзі! Все буде добре!", - написала Джамала.

Фанати співачки залишилися в захваті від виконання і попросили записувати більше каверів.

"Чудовий голос, найкращий кавер на цю пісню", "Правильний карантин творчої людини", "Так сильно красиво ... Діамантовий голос!", "Вибух почуттів! Хоча сама Айліш якось не вражала. Може дійсно в ній щось є - раз Джамала заспівала її пісню", - пишуть коментатори.

  • Нагадаємо, що 11 березня Кабінет міністрів України прийняв рішення про введення по всій країні режиму карантину через загрозу поширення коронавирусу. Карантин триватиме з 12 березня по 3 квітня.
  • Слухайте також на theLime нову пісню Потапа "Карантин" - про ностальгію по світу без коронавирусу і про надію, що все скоро закінчиться. Трек був записаний в порожньому залі палацу "Україна".

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях