Лайм

Говорив, що вб'є: українська співачка розкрила подробиці переслідувань маніяка

Артистці досі не вдається знайти на зловмисника управу

Українська співачка Злата Огнєвіч вперше розповіла про переслідування агресивного шанувальника в березні минулого року. Через рік виконавиця розкрила подробиці цієї неприємної історії.

Артистка стала гостею шоу "Слава+", яке виходить на YouTube-каналі Люкс ФМ. В інтерв'ю зірка згадала, як вперше чоловік напав на неї біля під'їзду (відео дивіться на сторінці нижче).

Фото: instagram.com/zlata.ognevich

"Я дуже злякалася і нічого не могла з собою зробити. В ці секунди ти навіть кричати не можеш. Ти якась субстанція, з якою можна робити все що завгодно, - згадує Злата. - Але потім я взяла себе в руки, стала кричати: Хелп!. Мій водій, на щастя, не від'їхав далеко, він побачив, що щось відбувається, вискочив з авто і його відтягнув".

Після цього випадку співачці страшно ходити одній по вулиці, але вона намагається не піддаватися емоціям. "Я не буду тепер сидіти вдома через нападки цього маніяка", - підкреслила Огнєвіч.

Чоловік неодноразово переслідував Злату: чекав співачку біля спортзалу, приходив на її концерти, погрожував родичам артистки.

"Він каже, що він мій чоловік. Говорив, що вб'є мене і всіх, хто заважає нашому щастю. Він приїжджав на мій концерт і говорив, що підірве будівлю", - розповіла Огнєвіч.

Співачка зазначила, що не раз зверталася за допомогою в поліцію, писала заяви, однак ніхто нічого не робить. "Згідно із законом у мене немає ніякого захисту і ніяких прав, поки він мене не пирне ножем, - поскаржилася Злата. - Він досі ходить по вулиці і працює в службі таксі".

  • Раніше на переслідування незнайомця поскаржилася і солістка гурту "НеАнгели" Слава Камінська. Чоловік тривалий час переслідував співачку в соціальних мережах, а потім добрався і до її квартири.
  • Пізніше Камінська розповіла, що цей чоловік "тероризує і загрожує багатьом жінкам". Слава подала заяву в поліцію і сподівається на сприяння правоохоронців.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: ЛаймЗірки

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях