Лайм

Інформація, яку продають за гроші: Слава з "НеАнгелів" розповіла, навіщо лягла під ніж хірурга

Співачка зважилася на ліпосакцію

Солістка українського гурту "НеАнгели" Слава Камінська не приховує, що не раз вдавалася до послуг пластичних хірургів. Співачка змінила форму носа, збільшила груди, а на днях знову опинилася на операційному столі.

Як виявилося, на цей раз під ніж хірурга артистка лягла заради ліпосакції. "Як стало відомо з достовірних джерел, деякий жир витягти з тіла за допомогою спортзалу неможливо. Тому, моїми Чіпом і Дейлом (і навіть Гаєчкою) стала ліпосакція", - написала Слава в своєму Instagram.

Фото: instagram.com/babaslavka

Співачка додала, що вона ні в якому разі не пропагує такий метод корекції фігури, а просто ділиться інформацією, яку "деякі продають за гроші".

"Але важливо знати: це не чарівна таблетка, яка зробить тіло красивим назавжди. Без ПХ і тренувань ефекту вистачить на пару місяців. Тому, тренування розписані на два місяці вперед", - зазначила зірка.

Не обійшлося в пості і без гумору: "Цицьки "доношую старі". Втім, як і ніс. Нових імплантатів не намічається".

    Подивитися цю публікацію в Instagram

    Публікація від Babaslavka (@babaslavka)

  • Раніше Слава Камінська поділилася з фанатами архівними знімками, на яких вона зображена до того, як зважилася на зміни в зовнішності. Шанувальники співачки почали бурхливо обговорювати зовнішність Слави, відзначаючи, що зараз вона "зовсім інша".
  • Солістка гурту "НеАнгели" Слава Камінська, яка не так давно розлучилася з чоловіком, пластичним хірургом Едгаром Камінським, заявила, що екс-чоловік не виплачує їй аліменти на дітей.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: ЛаймЗірки