Лайм

Том Хенкс розповів про другий тиждень лікування коронавіруса і підкинув фанам простий лайфхак

Актор і його дружина йдуть на поправку, але все ще залишаються в ізоляції

Актор Том Хенкс і його дружина Ріта Вілсон продовжують лікування в ізоляції. Минулого тижня подружжя покинуло клініку, де раніше у них діагностували коронавірус, і орендували будинок, звідки поки ні ногою. І це, як зазначив у свіжому Фейсбук-пості Хенкс, головний лайфхак боротьби з епідемією.

"Привіт, народ. Два тижні минуло з моменту наших перших симптомів і ми почуваємо себе значно краще. Самоізоляція працює так: ви нікому не передаєте це - ви ні від кого це не підчепите. Резонно, чи не так? - зазначив актор. - Так, це триватиме ще якийсь час, але якщо ми будемо піклуватися один про одного, за можливості допомагати один одному і виходити іноді за рамки комфорту... це має спрацювати. Ми впораємося".

Нагадаємо, 63-річний Том Хенкс та Ріта Вілсон заразилися коронавірусів в Австралії, куди приїхали заради зйомок біографічного фільму "Елвіс" База Лурмана. Хенкс грає менеджера Преслі, полковника Тома Паркера. За інформацією Warner Bros., зйомки фільму, вихід якого намічений на жовтень 2021 року, поки припинені.

Фото: instagram.com/tomhanks

  • Ще більше знаменитостей розповідають про позитивні тести на Covid-19. Нещодавно діагноз коронавируса підтвердився у акторів "Гри престолів" та "Месників".
  • 22 березня ввечері стало відомо про аналогічний діагноз у голлівудського екс-продюсера Харві Вайнштейн, засудженого нещодавно за сексуальне насильство і домагання. 68-річний Вайнштейн почав лікування за гратами.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: ЛаймЗірки

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях