Лайм

Хворий на коронавірус Ідріс Ельба відповів на звинувачення, що зіркам платять за брехню про інфекцію

Раніше актор говорив про те, що інфекція протікає у нього без симптомів

Реп-виконавиця Карді Бі припустила, що знаменитостям платять за те, що вони публічно розповідають про зараження коронавірусом. Її конспірологічну теорію колега по індустрії розваг Ідріс Ельба зустрів різкою критикою.

Фото: @iamcardib і @idriselba в Instagram

"Давайте я зараз скажу, що у мене коронавірус. Як я дізнаюся, що заразилася? Можливо, якщо ви кашляєте, у вас він є. Але потім я бачу, що баскетболіст говорить: "Так, у мене коронавірус, але у мене немає симптомів". То як мені зрозуміти, що потрібно пройти тестування? - обурилася співачка в Instagram Live. - у мене відчуття, що вам платять за те, що ви говорите, що заразилися. І якщо вам платять, нехай заплатять мені теж!"

Ідріс Ельба, який раніше писав, що хворіє на коронавірус без виражених симптомів, поспішив відповісти на звинувачення в Instagram Live.

"Ідея, що комусь на зразок мене заплатили, щоб розповісти про коронавірус, - абсолютна нісенітниця, - заявив 47-річний актор, не згадуючи при цьому Карді Бі. - Це нерозумно. Це найшвидший спосіб заразити людей. Немає ніякої користі для мене і [дружини] Сабріни сидіти тут і говорити, що ми заразилися, якщо ми здорові".

Нагадаємо, що про позитивний результат тесту на коронавірус Ідріс Ельба повідомив 16 березня. Актор зізнався, що хоча інфекція протікає у нього безсимптомно, він турбується про бронхіальну астму, яка може погіршитися.

  • Учасник Radiohead впевнений, що хворий коронавірусом, але не може пройти тест. Ед О'Брайен і його родина дотримуються суворого карантину в своєму будинку в Уельсі.
  • 24 березня від коронавірусу померла відома італійська актриса Лючія Бозе. Музі Лукіно Вісконті і Мікеланджело Антоніоні було 89 років.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях