Лайм

Зірка фільмів "Хоббс і Шоу" і "Джуманджі" в четвертий раз стане батьком

Дружина актора Кевіна Харта розповіла про вагітність

Комедійний актор Кевін Харт, відомий за фільмами "Джуманджі", "Хоббс і Шоу" і "Дуже страшне кіно", скоро стане батьком. Про другу вагітність в соціальних мережах повідомила дружина Харта, Еніко Перріш.

Фото: @enikohart в Instagram

35-річна Перріш опублікувала в Instagram фото, на якому демонструє кругленький живіт в прозорій сукні. "Малюк №2, - написала вона. - Серед усього цього ми покладаємося на благословення і не можемо бути більш вдячними! Скоро в нашій родині буде 6 осіб!"

Фото: @enikohart в Instagram

Перріш і 40-річний Харт вже є батьками дворічного сина Кензо. Комік також виховує 15-річну дочку Хевен і 12-річного сина Хендрікса зі своєю колишньою дружиною Торрі.

У вересні 2019 Кевін Харт потрапив в серйозну автомобільну аварію, в якій отримав травми спини. Щоб відновитися, йому знадобилося хірургічне втручання.

"Після аварії я дивлюся на речі по-іншому, - розповів він фанатам в Instagram. - Я бачу життя з абсолютно нової точки зору. Не сприймайте сьогодні як належне, тому що завтра нам не гарантоване. Я вдячний за те, що я все ще тут".

  • Раніше про першу вагітність повідомила 35-річна співачка Кеті Перрі. Зірка чекає дитину від актора "Володаря кілець" Орландо Блума.
  • Дочки Брюса Вілліса привітали батька з 65-річчям милими дитячими фото. Сім'я актора побалувала фанатів знімками з домашнього архіву.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLi me, щоб нічого не пропустити.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: ЛаймЗірки

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях