Лайм

Пишаюся, що я Бабкіна: дружина музиканта розповіла про річницю весілля і показала смішне фото

Рівно 12 років тому Сергій і Сніжана стали чоловіком і дружиною

27 березня зіркове подружжя Сергій і Сніжана Бабкіни відзначають річницю весілля - рівно 12 років тому закохані вступили в законний шлюб. З нагоди свята дружина музиканта поділилася архівними фото того дня і згадала, як це було.

Сніжана опублікувала в Instagram знімок, на якому новоспечене подружжя зображені з паспортами в руках. На нареченій замість весільної сукні джинсова спідниця і сіре пальто. У такому ж стилі одягнений і наречений. Особливу увагу на фото привертають "щасливі" обличчя молодят.

Фото: instagram.com/snezhana_babkina

"27 березня 2008 рік - день-ізмененка. Моє прізвище ніколи не буде колишнім, з'явився новий штамп у моєму паспорті зі згадуванням якогось мужика, моя сукня не біла і весільна, цей самий мужик проспав і запізнився на настільки грандіозну подію", - з гумором написала Сніжана.

У своєму пості дружина музиканта також звернулася до коханого чоловіка: "Дякую тобі за стільки ненудних років, проведених з тобою 27 години на добу. Вітаю нас з нашою офіційною і законною датою! Пишаюся, що я Бабкіна".

Нагадаємо, що сьогодні Сергій і Сніжана Бабкіни виховують трьох дітей: Артура (13 років), Веселіну (9 років) і Єлисея (9 місяців). Також у музиканта є син Ілля від першого шлюбу.

Фото: instagram.com/snezhana_babkina

  • Раніше Сергій Бабкін розповів про кризу в шлюбі. Допоміг йому зберегти стосунки зі Сніжаною полтергейст, який живе разом з ними, в їх будинку.
  • Читайте також на theLime, як Сніжана Бабкіна відреагувала на критику своєї фотографії в Instagram. На знімку дружина артиста годує грудьми маленького сина Єлисея. У кадр також потрапили коти зіркової пари: один сидить на руках у танцівниці, інший - на столі.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях