Лайм

Поліграф ШарікOFF випустив кліп про коронавірус, де виконав практично всі ролі сам: відео

Ролик був знятий за 48 годин

Хіп-хоп виконавець Поліграф ШарікOFF, він же Серьога, презентував кліп на свій новий трек "Коронавірус", в якому оспівав спалах COVID-19.

Прем'єра відео відбулася в п'ятницю, 27 березня, на YouTube-каналі музиканта. У підписі до ролика сказано, що артист сам виконав практично всі ролі: продюсера, сценариста, режисера, кастинг-менеджера і керівника монтажу. А ефектна модель, яка з'являється в кліпі, знаходиться від Серьоги на безпечній відстані. Головний герой спілкується з красунею по відеозв'язку.

"Друзі, любов врятує від будь-якої інфекції! Зрештою, від поцілунків ми обмінюємося бактеріальною флорою, від чого імунітет зміцнюється. Тому ми переможемо будь-яку хворобу - любов врятує світ!", - прокоментував Поліграф ШарікOFF.

Користувачі мережі по-різному оцінили музичне творіння артиста: одним кліп сподобався, інші написали, що відео рятують тільки дівчата.

  • Український гурт Mozgi також не обійшов увагою тему спалаху коронавирусу. Бойз-бенд записав трек No Hugs No Kisses, в якому заспівав про режим карантину.
  • Слухайте також на theLime, пісню Потапа "Карантин" - про ностальгію по світу без коронавируса і про надію, що все скоро закінчиться. Трек був записаний в порожньому залі палацу "Україна".

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях