Лайм

Лікар Льва Лещенка вперше озвучив діагноз артиста, щоб припинити спекуляції в ЗМІ

Стан артиста лікар назвав стабільним

Після двох днів спекуляцій у ЗМІ навколо хвороби російського співака Льва Лещенка лікуючий лікар артиста оприлюднив його діагноз з метою припинити поширення чуток і доводів місцевої преси, на яку так охоче посилаються і журналісти в Україні. Раніше 78-річного Лещенка госпіталізували з підозрою на коронавірус. 27 березня цей діагноз вперше підтвердився.

При цьому, як зазначив на особистій сторінці у Фейсбук Денис Простенко, стан пацієнта оцінюється як стабільний, Лещенко не потребує приписаної йому штучної вентиляції легенів. "Після дообстеження була підтверджена короновірусна етіологія пневмонії, - пояснив медик. - На сьогоднішній день стан пацієнта стабільний і він не потребує додаткового кисню, і ми плануємо продовжити його лікування в госпітальному відділенні".

Увечері 26 березня в ту ж клініку з підозрою на коронавірус доставили і композитора Ігоря Ніколаєва. Офіційно діагноз артиста поки не підтверджений.

  • Раніше про позитивний тест на коронавірус повідомив фронтмен американських металістів Testament Чак Біллі. 57-річний музикант і його дружина ізольовані вдома.
  • Князь Монако Альбер II відповів на чутки про те, що він заразив коронавірусом принца Чарльза, старшого сина королеви Великобританії Єлизавети II.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: ЛаймЗірки

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях