Лайм

Принц Гаррі і Бон Джові випустили спільну пісню Unbroken

У лютому принц Гаррі і Джон Бон Джові об'єдналися, щоб записати пісню для "Ігор непереможених-2020". Через епідемію коронавірусу міжнародні змагання для ветеранів і військових з інвалідністю відклали до травня 2021 року, але результат колаборації Гаррі і американського рокера можна почути вже сьогодні.

Unbroken - нова версія пісні Бон Джові 2019 року. В її записі також брав участь хор "Ігор непереможених", в який входять поранені і хворі ветерани та обслуговуючий персонал Збройних сил Великої Британії.

Співпраця з Бон Джові стало для принца Гаррі одним з останніх завдань на посаді старшого члена королівської родини. Разом з дружиною Меган Маркл він починає незалежне життя 31 березня.

Хоча Бон Джові спочатку написав трек для американського документального фільму To Be of Service про ветеранів з ПТСР, він вирішив використати цю пісню для "Ігор непереможених". Результатом роботи з Гаррі рокер залишився задоволений.

"Це було здорово. Він знав цю пісню - я відправив її йому в серпні, - сказав Бон Джові. - Було добре зібратися. Гаррі тримався приголомшливо. Він такий залучений в життя цих солдатів і їх історії. Звичайно, адже він був одним з них. Їм подобалося проводити разом час, вони могли бути відкритими і чесними. Вони розмовляли з ним, як з друзям. Відчувалося, що вони були частиною однієї команди".

  • Тим часом у Великобританії турбуються про здоров'я бабусі Гаррі, королеви Єлизавети: у її лакея виявили коронавірус.
  • Князь Монако відповів на чутки про те, що він заразив коронавірусом принца Чарльза. Альбер II поспішив зняти з себе відповідальність за поширення Covid-19.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях