Лайм

Дружина Тома Хенкса розповіла, як перемогла рак і коронавірус

5 років тому Риті Уілсон зробили двосторонню мастектомію у зв'язку з раком грудей

63-річна Ріта Вілсон з чоловіком Томом Хенксом перехворіли коронавірусом. Більше двох тижнів пара провела на карантині в Австралії і лише 27 березня змогла повернутися додому. Тепер співачка опублікувала в Instagram розгорнутий пост подяки лікарям і власному тілу, яке змогло впоратися з раком молочної залози і Covid-19.

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Rita Wilson (@ritawilson)

"Ця дата, 29 березня, являє собою час великого щастя. Я грала на Бродвеї головну роль у п'єсі "Риба в темряві", перш ніж дізналася, що у мене рак молочної залози. 29 березня я також святкую п'ять років відсутності раку після двосторонньої мастектомії. Я дуже вдячна за своє здоров'я, за лікарів, медсестер, друзів і родину, які допомогли мені подолати це, - написала Вілсон. - Я вдячна за благословення, які Бог дарував мені, тоді і зараз. Рік тому, 29 березня, я удостоїлася зірки на Алеї слави в Голлівуді, на вулиці, по якій гуляла в дитинстві і не уявляла, що моє ім'я буде на одній з цих зірок. Рік тому в цей день я випустила свій четвертий альбом "Halfway to Home". Кожен день, коли я займаюся музикою, це подарунок. Так багато всього відбулося за один рік. Так багато добра. Все це було б неможливим без гарного здоров'я. Отже, 29 березня я святкую красу цього життя і моє міцне здоров'я, навіть зараз, після пережитого Covid-19. Будь ласка, приділіть хвилинку, щоб відзначити дивовижний витвір вашого тіла і подякувати йому за те, що ви так багато зробили".

Нагадаємо, що Том Хенкс і Ріта Вілсон заразилися коронавірусною інфекцією в Австралії, де 63-річний Хенкс знімався в байопіку База Лурмана "Елвіс". Подружжя 5 днів лікували в австралійській лікарні, після чого дозволили дотримуватися строгого карантину в орендованому будинку.

  • Пласідо Домінго впорався з ускладненнями коронавірусу і розповів про самопочуття. 79-річний оперний співак поки не видужав, але вже йде на поправку.
  • У лакея Єлизавети II виявили коронавірус, і тепер всі налякані, адже хворий співробітник регулярно контактував з 93-річною королевою.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях