Лайм

Пласідо Домінго впорався з ускладненнями коронавірусу і розповів про самопочуття

79-річний оперний співак поки не видужав, але йде на поправку

Хворий на коронавірус Пласідо Домінго після повернення з лікарні розповів про своє самопочуття. 79-річного іспанського тенора госпіталізували в приватну лікарню в Мексиці після діагностики Covid-19 22 березня. Лікування ускладнень інфекції виявилося успішним, і тепер він відновлюється вдома в ізоляції.

Фото: facebook.com/PlacidoDomingo

"Я вдома і почуваюся добре. На щастя, з самого першого симптому я перебував під наглядом лікаря, враховуючи мій вік і супутню патологію. Інфекцію Covid-19 запідозрили відразу, і це мені дуже допомогло, - написав Домінго в Facebook. - Зараз я продовжую терапію і відпочиваю. Я думаю про тих, хто страждає, і про тих, хто невпинно працює, щоб рятувати життя. Я дякую всім за вашу прихильність і ще раз рекомендую всім залишатися в безпеці вдома".

У більшості людей коронавірус Covid-19 викликає легкі або помірні симптоми, такі як підвищення температури і кашель, які проходять через два-три тижні. У деяких, особливо літніх людей і людей зі слабким здоров'ям, інфекція може викликати більш важкі стани, включаючи пневмонію і смерть. Раніше Пласідо Домінго розповів, що звернувся до лікарів через кашель і лихоманку.

  • Тілль Ліндеманн відповів на чутки про захворювання коронавірусом в стилі Чака Норріса. Підозри на Covid-19 у фронтмена Rammstein не підтвердилися.
  • У лакея Єлизавети II виявили коронавірус, і тепер всі налякані, адже хворий співробітник регулярно контактував з 93-річною королевою.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях