Лайм

Принц Гаррі і Меган Маркл попрощалися з королівськими обов'язками: яким буде їхнє нове життя

Королівська пара опублікувала прощальний пост в Instagram

31 березня принц Гаррі і Меган Маркл попрощалися зі статусом старших членів королівської родини, і в їхньому офіційному Instagram з'явилося послання, що знаменує початок нового життя. Пара подякувала своїм послідовникам і пообіцяла внести вклад в боротьбу з епідемією коронавірусу.

Фото: @sussexroyal в Instagram

"Ми всі відчуваємо, що світ сьогодні став надзвичайно вразливим. Але ми впевнені, що у кожної людини є потенціал і можливість змінити ситуацію [...] в наших сім'ях, спільнотах і на передовій. Зараз найважливіше - здоров'я і благополуччя всіх людей, а також пошук рішень багатьох проблем, що виникли в результаті пандемії, - пише пара. - Оскільки всі ми шукаємо роль, яку маємо відігравати в цій глобальній перестановці, ми зосередимо увагу на новій главі життя, щоб зрозуміти, як зробити максимальний внесок. Хоча ви можете не бачити нас в цьому, робота триває. Спасибі спільноті - за підтримку, натхнення і загальну прихильність добру в світі. Ми з нетерпінням чекаємо швидкої зустрічі з вами. Ви були чудові! До тих пір, будь ласка, подбайте про себе і одне про одного".

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від The Duke and Duchess of Sussex (@sussexroyal)

Після переїзду з Канади до Каліфорнії пара припиняє працювати на королівську сім'ю і більше не зможе офіційно представляти королеву. Сассекські збираються кілька місяців присвятити родині і зосередитися на підтримці своїх благодійних організацій. Згідно їхній домовленості з королевою, вони більше не будуть вести сторінку @sussexroyal в Instagram з 11,3 мільйонами підписників і оновлювати сайт SussexRoyal.com. Аккаунт в Instagram і веб-сайт залишаться в мережі, але будуть неактивними. Сьогодні пара працює над створенням нової некомерційної організації.

Офіційно ніде не згадувалося, де живуть Гаррі і Меган, але повідомлення про те, сім'я з маленьким Арчі переїхала до Каліфорнії, підтвердилися після того, як президент США Дональд Трамп написав у Твіттері, що вони мають заплатити за свою безпеку. Представник пари підкреслив, що вони не планують просити уряд США надати ресурси безпеки. ЗМІ розцінили це як підтвердження того, що вони покинули Канаду якраз перед закриттям кордону з США.

The Guardian повідомляє, що Фрогмор-котедж в Лондоні залишиться сімейним будинком Гаррі і Меган в Великобританії. Як було оголошено в січні, вони повернуть скарбниці 2,4 млн фунтів стерлінгів, витрачених на ремонт будинку, оплатять оренду і комунальні послуги.

  • Тим часом у Великобританії турбуються про здоров'я бабусі Гаррі, королеви Єлизавети: у її лакея виявили коронавірус.
  • Князь Монако відповів на чутки про те, що він заразив коронавірусом принца Чарльза. Альбер II поспішив зняти з себе відповідальність за поширення Covid-19.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях