Лайм

Князь Монако видужав від коронавірусу і розповів про його наслідки

Альбер II все ще кашляє, але запевняє, що це нормально

Князь Альбер II перехворів коронавірусом і поділився своїм досвідом з виданням People. 62-річний глава Монако розповів про залишкові явища інфекції і поскаржився, що принц Чарльз занадто рано вийшов з ізоляції.

"У мене все ще невеликий кашель, але це цілком нормально. Я переговорив з кількома людьми, і кашель у них тривав ще якийсь час. В іншому все в порядку, - розповів Альбер. - Лікарі дали мені добро в понеділок вранці. Але вони сказали одразу не зустрічатися з сім'єю, потрібно почекати ще 24 години".

Фото: PALAIS PRINCIER

Після ізоляції в апартаментах у палаці Альбер відправився в заміський будинок, де його чекали дружина принцеса Шарлін і 5-річні близнюки Жак і Габріелла.

"Будинок там досить великий, щоб я міг самоізолюватись. У нас є додаткова спальня в кінці коридору, а діти живуть в кімнатах внизу, - сказав він. - Я хочу трохи зменшити оберти. Єдині зустрічі, які я збираюся проводити, - дзвінки по відеозв'язку. Протягом місяця у мене не буде ніяких публічних виступів, поїздок або чогось подібного".

Хоча князь Монако вже спростував чутки про те, заразив принца Чарльза, він турбується, що спадкоємець британського престолу занадто рано припинив свою самоізоляцію.

"Я думаю, що це трохи авантюрно, якщо можна так висловитися, - сказав він. - Йому поставили діагноз тільки сім днів тому. Якщо у вас позитивний результат тесту, ви повинні залишатися в ізоляції протягом 14 днів. Ви можете бути зі своєю сім'єю або обмеженою групою людей, але ви не можете виходити, ризикуючи здоров'ям інших".

Самоізоляція принца Чарльза тривала 7 днів відповідно до урядових та медичних рекомендацій Великобританії.

  • Коронавірус принца Чарльза знову зробив Єлизавету II зіркою мемів про безсмертя. У Букінгемському палаці переживають про здоров'я королеви, але жартівники в мережі вважають, що даремно.
  • Принц Гаррі і Меган Маркл тим часом попрощалися з королівськими обов'язками. Королівська пара опублікувала останній пост в Instagram.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях