Лайм

Принц Чарльз погодився платити мільйони доларів за охорону Гаррі і Меган в США

Щедрий батько не залишить сина і його родину без озброєної охорони

Принц Чарльз заплатить більше $ 2,5 млн за охорону свого сина Гаррі, його дружини Мегні і онука Арчі, які наразі живуть в США. Це повідомлення з'явилося в ЗМІ після того, як Дональд Трамп в Twitter заявив, що королівській парі доведеться самостійно платити за свою безпеку, пише Daily Mail.

Фото: instagram.com/theroyalfamily

Позиція Дональда Трампа щодо проживання принца Гаррі і Меган на території США виявилася різкою. "Я великий друг і шанувальник Королеви і Сполученого Королівства. Повідомлялося, що Гаррі і Меган, покинувши Великобританію, будуть постійно проживати в Канаді. Тепер вони покинули Канаду заради США, проте США не платитимуть за їхню охорону. Вони повинні заплатити!" - йдеться в його повідомленні.

Пара відповіла, що їхня безпека фінансується в приватному порядку, і тепер королівське джерело розповіло таблоїду, що цим питанням займається принц Чарльз, 71-річний спадкоємець престолу в Великобританії.

"Чарльз погодився зробити Сессекським "приватний внесок". Поки невідомо, скільки і для чого він використовується, але вважається, що він становить близько 2 мільйонів фунтів стерлінгів, - сказав інсайдер. - У принца Уельського немає нескінченної суми грошей, хоча його щорічний дохід від герцогства Корнуолл становить близько 26 мільйонів доларів".

Нагадаємо, що Гаррі і Меган покинули свій затишний особняк в Канаді і вирушили в Лос-Анджелес на приватному літаку до того, як кордони країни закрили у зв'язку з епідемією коронавірусу.

  • Князь Монако видужав від коронавірусу і розповів про його наслідки. Альбер II все ще кашляє, але запевняє, що це нормально.
  • Коронавірус принца Чарльза знову зробив Єлізавету II зіркою мемів про безсмертя. У Букінгемському палаці переживають про здоров'я королеви, але жартівники в мережі вважають, що даремно.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал the Lime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях