Лайм

Думала, що отруїлася: 30-річна модель Victoria's Secret потрапила в лікарню з коронавірусом

Олександра Грем описала важкі симптоми інфекції

Модель Victoria's Secret Алексіна Грем повідомила, що була госпіталізована з важкими симптомами коронавірусу. 30-річна англійська красуня описала симптоми, які спочатку прийняла за важке отруєння.

Фото: instagram.com/alexinagraham

"Це страшно - спочатку у мене була блювота і діарея, з'явилася лихоманка, а потім, коли вона припинилася, я відчув сильний озноб, у мене паморочилося в голові, почалася задишка, я втратила здатність говорити повними реченнями, мої легені просто не дозволяли мені. В грудях боліло, я не могла самостійно купатися, мені потрібна була допомога, щоб встати з ліжка, і навіть їсти було боляче, - написала модель в Instagram. - Коли у мене з'явилися перші симптоми, я подумала, що це просто харчове отруєння".

Фото: instagram.com/alexinagraham

Грем хворіє вже 5 днів, і з кожним днем почувається краще. При цьому дівчина настійно просить сприймати коронавірус всерйоз. "Я бачу в новинах, що все ще тривають збори і навіть домашні вечірки! Будь ласка, залишайтеся вдома на самоті або з тими, з ким ви живете, - пише вона. - Будь ласка, поставтеся до цього серйозно і, будь ласка, залишайтеся вдома".

  • Раніше в віці 59 років не стало Уоллеса Роні - видатного трубача, який був єдиним протеже легенди джазу Майлза Девіса. Причиною смерті музиканта стали ускладнення коронавируса.
  • Князь Монако видужав від коронавируса і розповів про його наслідки. Альбер II все ще кашляє, але запевняє, що це нормально.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: ЛаймЗірки

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях