Лайм

Українська акторка з коронавірусом розповіла про самопочуття і симптоми

22-річна знаменитість йде на поправку

Актрорка українського походження Іванна Сахно, яка бореться з коронавірусом, йде на поправку. Зірка фільмів "Тихоокеанський рубіж 2" і "Шпигун, який мене кинув" повідомила, що почуває себе значно краще.

Про це 22-річна знаменитість написала в своєму Instagram. "Мої симптоми почали згасати і останні два дні мені вже стало краще. Навіть помила вікно", - поділилася Іванна.

Акторка закликала прихильників дотримуватися карантину і піклуватися один про одного.

"Будь ласка, продовжуйте залишатися вдома і піклуватися один про одного. Світ дивовижний і всі ми хочемо якомога швидше побачити його знову. Давайте для цього робити правильні кроки", - написала Сахно.

Нагадаємо, що про позитивний тест на Covid-19 Іванна повідомила 21 березня. Дівчина не уточнила, як і де підхопила інфекцію, але до цього вона публікувала фото з Мадрида.

  • Голлівудська акторка українського походження Ольга Куриленко перемогла коронавірус, яким заразилася на початку березня. Дівчина пояснила, навіщо розповіла про хворобу в соцмережі.
  • Головний герой другого сезону романтичного реаліті "Холостяк" телеканалу СТБ Френсіс Метью, який заявив, що заразився коронавірусом, вважає, що підхопив Covid-19 в тренажерному залі.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях