Лайм

Нова кохана екс-чоловіка Слави Камінської розповіла, як зав'язався їхній роман

Слава і Едгар розлучилися влітку минулого року

Едгар Камінський після розлучення зі Славою з "НеАнгелів" закрутив роман з Ольгою Богатою - співвласницею і арт-директором бренду Jean Gritsfeldt. Спочатку пара не афішувала свої стосунки, але пізніше в усьому зізналася. А зараз обраниця пластичного хірурга згадала, як у них все починалося.

Так, в програмі "Зірковий шлях" Ольга розповіла, де вона познайомилася з Едгаром і в який момент між ними "спалахнула іскра".

Фото: OREST

"Ми познайомилися на світському заході в компанії спільних друзів. І наступного дня пішли в кіно. Абсолютно випадковим і спонтанним рішенням було всім піти в кінотеатр. Не всі, звичайно, дійшли після нашого вечірнього свята. А ми зустрілися там і спалахнула іскра", - зізналася дівчина.

Фото: instagram.com/bogataya_olga

Раніше Ольга Богата розповідала, що вже встигла потоваришувати з дітьми Едгара і Слави, а також налагодити хороші стосунки зі співачкою, хоча солістка "НеАнгелів" це заперечує. За словами артистки, вона не знайома з новою коханою екс-чоловіка.

  • Слава Камінська розлучилася з чоловіком в липні 2019 року. Про розставання пари ходило багато чуток, але пізніше пластичний хірург Едгар Камінський вирішив розповісти, що стало причиною розлучення зі співачкою.
  • Солістка "НеАнгелів" заявила, що екс-чоловік не виплачує їй аліменти на дітей. А також зізналася, що ініціатором розлучення з Едгаром була не вона.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях