Лайм

Кошовому - 37: згадуємо кумедну історію, як іменинник з "Кварталу" назавжди позбувся волосся

Чому знаменитий український комік став лисим

7 квітня одному з найвідоміших акторів українського "Кварталу" виповнюється 37 років. У цей день ми вирішили розповісти вам, як і чому Євген Кошовий одного разу отримав свою найяскравішу фішку - лисину.

Фото: tv.ua

Кошовий не завжди голився наголо. А точніше, він не робив цього зовсім до того моменту, поки йому не довелося зіграти кількох лисих героїв на Українській Лізі КВК. Справа була в травні 2001 року.

"Ми приїхали грати в Українську Лігу КВК, яку вів Олександр Масляков. Природно, я перший раз приїхав до Києва, у мене модельна зачіска, я зробив її в Луганську перед тим, як їхати. Я позичив грошей на цю зачіску!

Ми приїхали в столицю 18 травня, репетирували-репетирували-репетирували, і я навіть нічого не підозрював. У мене були дві ролі - роль Розенбаума і Вітаса. Вітас тоді, до речі, ще був лисим. Але! Розенбаум в телеверсію не ввійшов. Як і Вітас. Так і ходжу ось уже майже 16 років", - розповів Кошовий в інтерв'ю виданню КП в Україні.

Фото: tv.ua

Також Євген каже, що підтримує свою зачіску самостійно. І робить це раз на два дні, інакше, за його словами, "можна зарости, як Кінг-Конг".

На просторах інтернету можна знайти кілька знімків коміка до його коронноїт стрижки. Наприклад, ось один з них. Багато шанувальників Євгена кажуть, що лисина додає акторові харизми і родзинки. Сам же Кошовий тільки жартує і називає себе красивим в будь-якому образі.

Фото: plitkar.com.ua

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях