Лайм

Солістка "НеАнгелів" блиснула стрункою фігурою в мереживній білизні

Не обійшлося в пості і без гумору

Солістка українського гурту "НеАнгели" Слава Камінська показала розкішне тіло, над яким старанно працює навіть під час карантину.

Співачка опублікувала в Instagram коротке відео, на якому постає в одній лише мереживній білизні. Слава знімає себе в дзеркалі, демонструючи підтягнуті сідниці. Не обійшлося в пості і без гумору. Коли в кадр потрапляє обличчя зірки, то на ньому можна розглянути грайливі вусики.

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Babaslavka (@babaslavka)

"Вусики - пропуск в трусики", - написала під роликом Камінська.

Шанувальники співачки оцінили її почуття гумору, а також захопилися фігурою свого кумира.

"Видно, що салони краси закриті. Але навіть з вусиками - королева", "Головне після закінчення карантину не забути їх збрити", "Класс..насмішила. Люблю ваш гумор", "Попа клас", "Красива попа, чого б не виставити", "Хороша, чортовка", - пишуть коментатори.

  • Раніше Слава Камінська зізналася, що зробила ліпосакцію. Співачка додала, що вона ні в якому разі не пропагує такий метод корекції фігури, а просто ділиться інформацією, яку "деякі продають за гроші".
  • Також солістка гурту "НеАнгели", яка не так давно розлучилася з чоловіком, пластичним хірургом Едгаром Камінським, заявила, що екс-чоловік не виплачує їй аліменти на дітей.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях