Лайм

Джеррі Хейл потролила себе через "плоскі груди". Вийшло краще, ніж у хейтерів

Співачка показала знімок в білизні

Українська співачка та блогер Jerry Heil (Яна Шемаєва) не відноситься до дівчат з пишними грудьми. 24-річна знаменитість не комплексує через скромні розміри, навпаки, любить виставляти знімки в білизні, а також не проти пожартувати на цю тему.

Артистка опублікувала в Instagram фотографію, на якій демонструє свою витончену фігуру. Яна позує перед дзеркалом в одній білизні, доповнивши відвертий образ масивними аксесуарами.

У коментарі до знімка співачка поскаржилася, що за час карантину позбулася колишньої форми. "Ми його втратили. Плоского живота більше немає. Але є чудова новина! Плоскі груди вдалося зберегти! Ура?", - написала співачка.

Фоловери оцінили почуття гумору Яни. "Як тут поставити 3 лайки?", "Ти прекрасна в своєму гуморі", "Я кричу", "Самоіронія це добре", "Я з тобою, будемо ставати плоскими всюди", - пишуть коментатори.

  • Раніше Jerry Heil розповіла, що до 24 років у неї жодного разу не було серйозних стосунків і сексу. Коли новина з шумом прокотилася по українським ЗМІ, фіналістка Нацвідбору на Євробачення-2020 пояснила шанувальникам, навіщо торкнулася цієї теми і чому не вважає свою невинність ганебною.
  • Також співачка зізналася, що ставала жертвою знущань серед однокласників. Jerry Heil дала пораду підліткам, які зіткнулися з буллінгом в школі.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: ЛаймЗірки

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях