Лайм

Наречена Віктора Павлика розповіла, чи скасують вони весілля через епідемію коронавірусу

Церемонія призначена на 10 червня

Коронавірус втручається в плани не тільки звичайних людей, а й знаменитостей. Кілька відомих пар були змушені перенести дати весіль через епідемію. А що ж буде з майбутнім торжеством Віктора Павлика?

На це питання відповіла наречена народного артиста Катерина Репяхова в своєму Instagram. Публікацію дівчина супроводила знімком у весільній сукні.

Фото: instagram.com/repyahovakate

"На сьогоднішній день ми не належимо самі собі, але ми не поспішаємо переносити весілля. Якщо кордони не відкриють до кінця червня, то весілля звичайно буде перенесене. Тому що мама в Ізраїлі, одна подруга в Москві, одна в Лондоні, одна в Америці. Також для нас важливо, який фінансовий стан буде у наших гостей, а це залежить від того, на скільки швидко ми всі дійсно зможемо приступити до своїх робіт", - поділилася Катя.

Дівчина додала, що якщо вони вирішать переносити церемонію, то нову дату залишать в секреті.

Наречена Павлика запевняє, що зовсім не засмучена, що весілля опинилося під загрозою переносу.

"Скажу так, я абсолютно спокійна, і не бачу приводів для розладу. Єдине, коли шукала фото для поста надивилася на свої красивенні сукні і зрозуміла, як же сильно я хочу їх вже одягнути", - зазначила Катерина.

Фото: instagram.com/repyahovakate

Нагадаємо, що весілля Віктора Павлика та Катерини Репяхової призначене на 10 червня. Торжество закохані планують провести не в столиці, а в рідному місті Каті - Дніпрі. Для 54-річного співака цей шлюб буде четвертим, а ось 25-річна Катерина під вінець піде вперше.

  • Раніше Катерина розповіла theLime про те, чи має намір вона народити музикантові дітей. Наречена артиста зізналася, що в планах це є і вони з коханим вже навіть придумали їм імена .
  • Також Репяхова розкрила подробиці інтимного життя з Павликом, який старше неї на 28 років. А також розповіла, якою буде їхня весілля.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime , щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях