Лайм

Мілла Йовович пояснила, чому дозволила 12-річній дочці зніматися в кіно

Зірка відповіла на звинувачення в тому, що Евер отримала ролі завдяки відомим батькам

У 2020 році виходять відразу два великих фільму за участю 12-річної дочки Мілли Йовович Евер Габо Андерсон - супергеройський бойовик Marvel "Чорна вдова" і казка "Пітер Пен і Венді", де вона грає головну роль. В Instagram зіркова мама пояснила фанатам, чому дозволяє дівчинці будувати кар'єру в такому ранньому віці.

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Milla Jovovich (@millajovovich)

"Деякі з вас задавалися питанням, чи правильно я роблю, дозволяючи своїй настількі юній дитині працювати в індустрії розваг. Я особисто вважаю, що найважливіше, що батьки можуть зробити, - це допомогти дітям знайти свою пристрасть. Робити те, що робить їх щасливими, - написала Йовович. - Будучи набагато молодшою, Евер подолала багато перешкод, вона старанно працювала, ніколи не відриваючи погляд від своєї мети - стати актрисою. Є також приказка "яблуко від яблуні недалеко падає", і це дуже вірно в даному випадку. Деякі люди дуже засуджують і кажуть: "О, звичайно, їй так легко, адже вона дочка актриси і режисера". Ну, звичайно, їй легше, тому що ми наставляємо її, і все життя її виховували на знімальних майданчиках. Зв'язки важливі в цій галузі, і в цьому сенсі вона напевно встала на ноги. Але, як свідчить старе прислів'я, ви можете привести коня до води, але ви не можете змусити його пити. Якби вона не була надзвичайно талановитою сама по собі, ніхто б не зняв її в кіно, тому що ми її батьки".

Мілла розповіла, що її дочка пройшла 22 прослуховування, отримала 2 ролі, але зробити це було непросто. Разом з чоловіком Полом Андерсоном вони допомагають їй обходити капкани, на які наражаються багато молодих людей в цьому бізнесі. При цьому 44-річна Йовович не сумнівається, що шлях її дочки буде непростим.

"Ця індустрія пожирає вас і випльовує, якщо ви не берете участі в грі. Але в той же час, якщо ви любите це, процвітаєте в цьому так, як вона, якщо ви приймаєте всі позитивні і негативні коментарі з дрібкою солі, зберігаєте врівноважений характер і не вірите у власний хайп, це може бути неймовірно корисним. Одже, це почалося! Ми так пишаємося тобою, Габо", - заявила Мілла.

  • Раніше Мілла Йовович розповіла про проблеми зі здоров'ям новонародженої дочки. У маленької Ошин - важкий випадок жовтяниці.
  • Співачка Пінк тим часом розповіла про симптоми коронавірусу у себе і 3-річного сина. Через три тижні хлопчик все ще температурив, а у самій Пінк загострилася астма.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях