Лайм

71-річна мати Ілона Маска пройшлася по домашньому "подіуму" під пісню його вагітної дівчини

Схоже, Граймс чудово ладнає з бабусею своєї майбутньої дитини

Мей Маск найбільш витонченим чином підтвердила, що схвалює обраницю свого сина Ілона. 71-річна модель записала на відео домашнє дефіле під пісню Граймс "Violence".

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Maye Musk (@mayemusk)

Одягнена в чорну повітряну блузу і штани, мама мільярдера доповнила образ сонцезахисними окулярами, яскравою червоною помадою і шарами золотих намист. Амбассадор косметичного бренду Cover Girl пояснила, що демонструє навички дефіле для підтримки модного бізнесу, який постраждав від COVID-19. Модель, яка в 1969 році стала фіналісткою конкурсу краси "Міс Південна Африка", до сих пір не втрачає форми, і обраниця її сина не змогла пройти повз її публікації.

"Дивовижно", - прокоментувала 32-річна Граймс, яка зараз перебуває на останніх тижнях вагітності. На її комплімент Мей Маск відповіла кокетливими емодзі.

Вже скоро ексцентрична Граймс народить первістка, який для Ілона Маска стане шостою дитиною (п'ять старших дітей бізнесмен завів з першою дружиною Жюстін Вілсон). Про вагітність співачки стало відомо лише в лютому, хоча стосунки пари тривають з 2018 року.

  • Раніше Граймс розповіла, як вагітність вплинула на її зовнішність. Дівчина не очікувала, що це спричинить за собою стільки проблем.
  • Мілла Йовович пояснила, чому дозволила 12-річній дочці зніматися в кіно. Зірка відповіла на звинувачення в тому, що Евер отримала ролі завдяки відомим батькам

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях