Лайм

У Кейт Бекінсейл новий хлопець - і він всього на рік старший за її 21-річну дочку

Після розставання з 26-річним Пітом Девідсоном актриса знайшла більш молодого хлопця

46-річна зірка фільмів "Інший світ" і "Перл Харбор" Кейт Бекінсейл розбурхала громадськість новим романом. Обранцем актриси став 22-річний рок-музикант Гуді Грейс, який всього на рік старший за її дочку Лілі Шин, пише Page Six.

Фото: instagram.com/katebeckinsale

Папарацці зняли знаменитість і її пасію на прогулянці в пасхальну неділю, але вперше про їхній зв'язок заговорили ще в січні, коли Бекінсейл і Грейс разом покинули вечірку перед Греммі. З тих пір англійська актриса залишала в Instagram канадського рокера милі коментарі.

Фото: instagram.com/goodygrace/

Гуді Грейс - не перший молодий коханий Бекінсейл. У 2019 вона зустрічалася з актором шоу SNL Пітом Девідсоном, в 2018-м - з 30-річним актором Джеком Уайтхоллом, а в 2017-м - з 21-річним коміком Меттом Райфом. Раніше зірка 12 років була одружена з режисером "Іншого світу" Леном Уайзманом, але в 2015 році вони розлучилися. Дочку Кейт народила в 1999 році від актора Майкла Шина, з яким зблизилася на зйомках першої частини "Іншого світу".

  • 6-річна дочка Кім Кардаш’ян порадила їй більше займатися дітьми. Поки мати роздавала фанатам поради, Норт нагадала їй про чотирьох дітей
  • Мілла Йовович пояснила, чому дозволила 12-річній дочці зніматися в кіно. Зірка відповіла на звинувачення в тому, що Евер отримала ролі завдяки відомим батькам

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: ЛаймЗірки
Теги: зірки

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях