Лайм

Познайомилася з ним у 17 років: солістка гурту Go_A розповіла про стосунки з батьком

Батьки співачки розлучилися ще до її народження

Катерина Павленко, вокалістка гурту Go_A, який представить Україну на Євробаченні у 2021 році, провела екскурсію по своїй орендованій квартирі в Києві і поділилася непростою сімейною історією.

Двері свого тимчасового житла співачка відкрила журналістам програми "Життя відоміх людей". Дівчина переїхала до столиці недавно, після перемоги у Нацвідборі, і оселилася в однокімнатній квартирі. З собою Катерина прихопила мінімум речей, свій старенький синтезатор, який колись придбала за 800 гривень, і домашнього вихованця - сфінкса на прізвисько Котик.

Фото: instagram.com/imonokate

В ході інтерв'ю співачка зізналася, що своє дитинство вона провела з мамою, бабусею і дідусем, а батька в її житті не було. Батьки розлучилися ще до народження Каті. З татом майбутня артистка познайомилася вже будучи досить дорослою.

"Мені приходили листи від бабусі і дідуся, а від нього - ні, - поділилася Павленко. - А коли мені виповнилося 17 років, то я подумала, що вже доросла і можу до нього поїхати. Там я познайомилася з його родиною і двома своїми братами. Зараз з татом ми не спілкуємося. Ніхто не проявляє ініціативу".

  • 18 березня організатори Євробачення-2020 прийняли остаточне рішення скасувати проведення пісенного конкурсу через епідемію коронавірусу. Захід пройде наступної весни також в Роттердамі (Нідерланди).
  • Пізніше Європейський мовний союз (EBU) офіційно оголосив, що пісні, призначені для участі в Роттердамі, не можуть бути використані для конкурсу в наступному році. Гурту Go-A доведеться готувати новий матеріал.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: ЛаймЗірки
Теги: Go-A