Лайм

Євген Кошовий та Юрій Ткач написали трек про карантинну "дієту" і зняли кумедне відео

Коміки заспівали про те, як багато вони їдять в ізоляції

Комедійні актори Євген Кошовий та Юрій Ткач записали карантинний трек під назвою "Пузіко, як у Юзіка" і зняли на нього домашній кліп. У ролику зірки "Кварталу 95" показують, як багато вони їдять в ізоляції.

Відео опубліковано на Instagram-сторінках коміків, а також в YouTube. "Якщо і далі ми так будемо набивати пузіки, через місяць у "Кварталі" буде ще два Юзіка", - співають Ткач і Кошовий.

Користувачі мережі по-різному оцінили трек: одні побачили в ньому свій карантин і подякували комікам за позитив, а інші назвали його "знущанням", зазначивши, що у багатьох людей немає коштів, щоб "набити пузіко".

"Хлопців, поважаю вас, як акторів, але набивати пузіки у більшості людей вже нема за що ... Не вважайте за грубість, але цей ролик зараз більше як знущання, а не прикол", "Було б за що набити пузо", "Не всі можуть собі пузо набити, багато хто сидить без роботи", - пишуть в коментарях під відео.

  • 7 квітня Євгену Кошовому виповнилося 37 років. Згадуємо забавну історію, як іменинник "Кварталу 95" назавжди позбувся волосся.
  • Читайте також на theLime, як учасниці "Жіночого Кварталу" переспівали знамениту українську пісню "Чом ти не прийшов?", вставивши в неї рядки про коронавірус.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях