Лайм

Яке щастя: Олена Кравець розчулила шанувальників ніжним фото сплячих двійнят

А також розповіла, як укладає малюків спати

Акторка студії "Квартал 95" Олена Кравець продовжує радувати шанувальників сімейними знімками. Нещодавно знаменитість показала, як вони з чоловіком і дітьми з'їздили до Одеси, а тепер вирішила показати милий кадр своїх трирічних двійнят.

Зворушливий знімок зіркова мама опублікувала на своїй сторінці в Instagram. На фото Ваня і Катя зображені сплячими, дівчинка при цьому ніжно обіймає м'яку іграшку і свого братика.

Фото: instagram.com/lennykravets

У підписі до фото Олена розповіла, як важко укладає своїх маленьких непосид.

"Фух ... Сплять, нарешті. Три казки, два компоти, знову книжка, вибір "а з ким я буду спати?!" і довгий пошук улюбленого товстого кота... Потім знову "почитай" і "мам, мені треба розповісти тобі секрет", - підписала знімок Кравець.

Фоловерів акторки прийшли в захват від милого знімка і тут же почали залишати теплі коментарі. "Боже, які сладусі", "Які милашки", "Яке щастя", "Мімімішное щастя", "Два янголятка", - захоплюються шанувальники.

Нагадаємо, що двійнята Катя і Ваня з'явилися на світ 15 серпня 2016 року. Олена та її чоловік Сергій Кравець виховують також 17-річну дочку Машу.

  • Олена Кравець могла б нині бути матір'ю п'ятьох дітей, якби не трагічні випадки. Знаменитість втратила двох дітей на одному і тому ж терміні вагітності.
  • Раніше Олена Кравець опублікувала знімок зі своєю старшою дочкою, зроблений під час культурного виходу в світ. Шанувальники акторки обсипали зіркову маму і доньку компліментами, відзначаючи їх неймовірну схожість.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: ЛаймЗірки