Лайм

Обидві сторони були згодні: суд розлучив Володимира Остапчука з дружиною

Телеведучий офіційно розлучився

Український телеведучий Володимир Остапчук заявив, що його шлюб з Оленою Войченко офіційно розірваний. Рішення суду про розлучення було прийнято 6 березня 2020 року.

Про це шоумен розповів на своїй сторінці в Instagram. За словами ведучого, він не піддавав цю інформацію розголосу, оскільки вважає, що особисте життя має залишатися особистим.

"З колишньою дружиною ми розійшлися і живемо окремо з кінця серпня 2019 року. Це 8 місяців тому. Це було абсолютно усвідомлене і обдумане рішення. Шлюборозлучний процес тривав досить довго, тому що так передбачено законодавством коли є діти. Рішення суду про розлучення було прийнято 6 березня 2020 і обидві сторони були з ним згодні, не подаючи апеляцій", - заявив Остапчук.

Володимир додав, що дітей любить і завжди їм допомагатиме. "Ніколи не кину і займаюся їх вихованням, завжди буду для них батьком і опорою", - зазначив шоумен.

Фото: instagram.com/vova_ostapchuk

"Я розлучений. Так в житті буває і не тільки у мене. Давно не перебуваю в минулих стосунках, і чесно кажучи, за 8 місяців страшно втомився від цієї теми", - підсумував Остапчук.

  • Раніше Олена Войченко дала відверте інтерв'ю, в якому розповіла про численні зради Володимира Остапчука, звинуватила його в байдужості до дітей і поскаржилася на нерегулярні виплати.
  • У відповідь на Володимир Остапчук розповів свою версію конфлікту в його родині.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях