Лайм

Запам'ятає на все життя: дружина Бабкіна на карантині здійснила мрію дочки

Дівчинка мріяла про стрижку каре

Дружина українського музиканта Сергія Бабкіна вирішила здійснити мрію 9-річної дочки Веселіни. Дівчинка хотіла бути схожою на маму і зробити стрижку каре. Оскільки нині салони краси закриті на карантин, Сніжана вирішила підстригти дочку у домашніх умовах.

Результатом танцівниця поділилася в своєму Instagram. Спочатку зіркова матуся хотіла зробити стрижку самостійно, по відеозв'язку, але потім вирішила не ризикувати і запросила фахівця, який підстриг Веселіну у дворі їх приватного будинку.

Фото: instagram.com/snezhana_babkina

"Мрії повинні збуватися! Дякую тобі, люба наша, Юлія Колбіна за те, що погодилася на придуману нами авантюру і виконала бажання Веселіни. Веся мріяла про каре", - написала Сніжана.

"Наш улюблений салон закритий на карантин. Хотіла сама підстригти донечку по відеозв'язку з Юлею, але побоялася. Умовили Юлечку приїхати до нас у дворик і на вулиці зробили це диво. Стрижку в таких умовах Веся запам'ятає на все життя. Ми були налаштовані серйозно, але у вітру свій розклад. Юля, ти герой наших мрій! Абсолютна дівочкове щастя!", - зазначила Бабкіна.

Фото: instagram.com/veselina.babkina

  • 27 березня зіркове подружжя Сергій і Сніжана Бабкіни відзначили річницю весілля - 12 років тому закохані вступили в законний шлюб. З нагоди свята дружина музиканта поділилася архівними фото того дня і згадала, як це було.
  • Читайте також на theLime, як Сніжана Бабкіна відреагувала на критику своєї фотографії в Instagram. На знімку дружина артиста годує грудьми маленького сина Єлисея. У кадр також потрапили коти зіркової пари: один сидить на руках у танцівниці, інший - на столі.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.