Лайм

Тоня Матвієнко показала, як розвиває маленьку дочку під час карантину

Співачка дала кілька порад батькам

Українська виконавиця Тоня Матвієнко, дочка легендарної співачки Ніни Матвієнко, розповіла, чим займається з чотирирічною донькою на карантині. Зіркова матуся не тільки грає з Ніною, але й розвиває в ній навички господині.

Про це артистка розповіла на особистій сторінці в Instagram. Тоня записала відео, на якому продемонструвала, як привчає дитину мити свої іграшки.

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Тоня Матвієнко (@tonya_matvienko)

"Важливий пост для батьків. Зараз, коли всі школи і садки закриті на карантин, вся відповідальність за виховання дітей - майбутнього нашої нації, на плечах батьків. З нашої Ніною ми не тільки граємо і навчаємося, а й привчаємо її до порядку і самоорганізації. Сьогодні, наприклад, ми разом мили іграшки. Справа корисна і сприяє розвитку дитини", - написала Матвієнко.

Нагадаємо, що Ніна - спільна дитина Тоні Матвієнко та Арсена Мірзояна. Дівчинка з'явилася на світ у січні 2016 року і була названа на честь своєї знаменитої бабусі. У Тоні також є дитина від першого шлюбу - дочка Уляна, якій в листопаді минулого року виповнився 21 рік.

  • Раніше українська співачка Джамала показала, чим займається з сином на карантині. Артистка записала домашнє відео, яке точно підніме настрій кожному.
  • Українська телеведуча Катя Осадча вважає, що карантин - випробування для сімей з маленькими дітьми, оскільки постійно доводиться вигадувати нові розваги для малюків. З цим зіткнулися і вони з Юрієм Горбуновим.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях