Лайм

Володимир Остапчук і його нова кохана дали перше інтерв'ю - в мережі ведучого назвали нарцисом

Телеведучий і його обраниця зважилися на спільний ефір

Володимир Остапчук зважився на перше інтерв'ю з новою коханою, яке пара дала проекту "Світське життя". В Інстаграм-акаунті передачі Катя Осадча показала їх спільне фото, при цьому приховала обличчя дівчини. Але особистість 33-річної Христини вже давно не таємниця. Цього не приховує ні Остапчук, ні вона сама.

За словами Осадчої, ведучий вперше після розлучення вирішив офіційно познайомити її глядачів з обраницею, і бесіда з парою буде гарячою. Але заінтригувати вдалося не всіх. У коментарях під постом багато глядачів передачі зареклися дивитися інтерв'ю, назвавши ведучого "неприємним нарцисом".

"Взагалі не цікаво, настільки став неприємним, що і випуск дивитися не буду. Нарцис", "Навіть не цікаво, раніше він мені подобався, зараз зневажаю, вибачте", "Він комусь ще цікавий?", "Неприємна особистість. Це видно з обличчя Каті ", - вказали в коментарях.

Очевидно, така реакція викликана не тільки розлученням Володимира Остапчука і появою в його житті нової коханої, а й скандалом в березні цього року, який послідував за його невдалим стендапом у Палаці спорту.

Володимир Остапчук та ХристинаФото: instagram.com

Володимир Остапчук та ХристинаФото: instagram.com

  • Володимир Остапчук та Олена Войченко публічно оголосили про розрив ще восени минулого року. Однак ще кілька місяців після цього їх шлюб офіційно не був розірваний. Дружина телеведучого дала пояснення.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях